Kersenbloesem

Als je naar Japan op vakantie gaat overweeg dan zeker om in het voorjaar te gaan. Je zult dan onder de indruk zijn van de fruitbomen die dan in bloei staan. Het is echt een prachtig en kleurrijk schouwspel! De Japanners noemen de jaarlijkse bloesem Sakura. Kersenbloesems tijdens de Sakura in Japan

Waar kun je de bloesem het beste gaan bekijken?

Er zijn diverse locaties waar je de bloesems kunt bekijken. Bijvoorbeeld in de verschillende parken in Tokio. Het beste park in Tokio om de bloesem te aanschouwen is het Ueno-Park. In dit park staan meer dan 1200 kersenbomen. Als deze 1200 kersenbomen tegelijk in bloei staan levert dit natuurlijk een fantastisch plaatje op. Als je in Kioto bent ga dan naar het Maruyama Park. In dit park staan hele grote kersenbomen en deze zijn 's avonds ook nog eens verlicht.

Terug naar overzicht Natuur


Rondreizen Japan

Rondreis Japan

Wil jij op rondreis naar Japan? Bij Djoser vind je fantastische rondreizen vanaf 10 dagen!

Meer info

Vliegtickets Japan

Goedkope vliegtickets naar Japan bij KLM

Zoek jij een vliegticket naar Japan? Boek de meest voordelige vliegtickets bij KLM!

Meer info

Hotels Tokio

Hotels in Japan bij Booking.com

Zoek je een hotel, appartement of traditionele ryokan in Tokyo? Check het aanbod bij booking.com!

Meer info

Japan Rail Pass

Excursies en dagtours Japan

Ontdek Japan per trein en supersnelle bullet train met de Japan Rail Pass! Doen!

Meer info

Tokyo 2020

In 2020 worden de Olympische Spelen en de Paralympics in Japan gehouden. Lees meer over de Olympische Spelen en de Paralympics.

Reisverslag Japan

Reisverslag Japan

Lees ons reisverslag van onze bijzondere vakantie naar Japan. We bezochten o.a. diverse wijken in Tokyo en genoten van de natuur in Hakone. Naar het reisverslag.

Vakanties naar Japan

Reizen naar Japan bij Kras Reizen naar Japan bij Fox Vluchten en hotels naar Japan bij Expedia Reizen naar Japan bij Shoestring Reizen naar Japan bij Baobab Reizen naar Japan bij Koning Aap Reizen naar Japan bij SawadeeReizen naar Japan bij Djoser

Vliegen naar Japan

Goedkope Vliegtickets naar Japan bij KLM

Volg ons op sociale media: